Hublo cars is een nieuw sportief autobedrijf dat zich richt op het in en verkopen van nieuwe en gebruikte occasions met net dat beetje extra. Dat beetje extra wil zeggen, meer opties, beter onderhoud en een lage kilometerstand. Wij bij Hublo Cars zijn van mening dat je moet doen wat je leuk vindt en dat is voor ons, het in en verkopen van sportieve auto’s voor jong en oud; denk hierbij aan de bekende Golf GTI van Volkswagen, of de RS lijn van Audi. Natuurlijk bent u ook voor andere occasions bij ons aan het juiste adres en kunnen we u met onze ruime voorraad altijd van dienst zijn.

 

Hublo Cars probeert voor elke klant een passende occasion te vinden, ook als wij deze zelf niet voorradig hebben. Zo hebben wij in het verleden al meerdere auto’s voor klanten gevonden. Voorbeeld: U zoekt een Volkswagen Golf 6 GTI van het bouwjaar 2011 met een kilometerstand niet hoger dan 125.000 km. U geeft aan ons de overige informatie door, denk hierbij aan, automaat, lederen bekleding, enzovoort. Wij garanderen u dat we een passende occasion voor u zullen vinden.

 

Hublo cars is gevestigd in Nederland maar importeert haar meeste occasions uit het buitenland. Denk hierbij vooral aan ons buurland Duitsland. In het buitenland zijn simpelweg gewoon meer occasions beschikbaar dan in Nederland, hetgeen ten goede komt aan de aanschafprijs. Meer aanbod betekent lagere prijzen. Dit is tevens de reden dat we auto’s goedkoper kunnen aanbieden dan de meeste concurrenten. Het andere grote voordeel van auto’s kopen in het buitenland is dat de auto’s daar standaard zijn uitgerust met meer opties dan de auto’s die u vindt op de Nederlandse markt.

 

Welkom bij Hublo Cars ... 'your driving excitement' ! Samen op weg naar uw favoriete auto!