Financial lease.

Financial lease is een form van leasen waarbij de auto uw eigendom wordt. Financial lease is mogelijk in zakelijke en particuliere vorm. Maandelijks betaalt u een deel van het gekozen voertuig af, wanneer deze afbetaling  voldaan is, is het voertuig uw eigendom. Het grote voordeel van financial lease is dat u ruimte houdt voor andere belangrijke investeringen binnen uw bedrijf of privé leven. Voor elke lease aanvraag word een persoonlijk en passend lease voorstel opgesteld, u bepaald zelf de looptijd van dit contract.


Geen onverwachte kosten.

Bij Hublo cars loopt u niet tegen onverwachte kosten aan wanneer u kiest voor financial lease. U betaalt namelijk in maandelijkse termijnen,  zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan. Wij werken met meerdere financial lease maatschappijen die allen het vak al jaren lang verstaan. Doordat wij met grote instanties werken is een snelle afhandeling gegarandeerd en betaalt u het meest gunstige rente percentage.


                                                                  Voordelen van financial lease.

Financial lease brengt grote voordelen met zich mee, het grootste voordeel is dat de occasion van uw dromen bijzonder dicht bij komt zonder dat u al uw spaar geld hoeft te gebruiken voor deze auto. Daarnaast biedt financial lease ook vele voordelen voor ondernemers, enkele van deze voordelen zijn: de rente is aftrekbaar, investerings aftrek mogelijk, looptijd en slottermijn zelf te bepalen, u bent direct economisch eigenaar, investeren zonder liquiditeits verlies en overige.

 

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.