1. Banden
Hublo cars onderzoekt de banden van jouw auto op verschillende essentiële punten. Zo wordt er gekeken naar eventuele slijtage, de profieldikte en de bandenspanning. Goed onderhoud verlaagt de kans op een klapband of gevaarlijke situaties, zeker bij slecht weer

 

2. Remschijven-blokken
Voor een goede remwerking is onderhoud van remschijven, remblokken en remvloeistof zeer belangrijk. Bij Hublo cars controleren wij de remschijven en blokken van uw auto op eventuele gebreken.

 

3. Deuren
In de winter krijg je te maken met meerdere soorten neerslag. Daarom is het belangrijk dat de deuren van uw auto goed sluiten en de rubbers geen slijtage of lekkage veroorzaken.

 

4. Ruitenwissers
Uiteraard zijn ook uw ruitenwissers van groot belang wanneer er sprake is van neerslag. Versleten ruitenwissers kunnen uw zicht namelijk belemmeren wat kan leiden tot gevaarlijke situaties voor u en uw mede weggebruikers.

 

5. Voorruit
Ook uw voorruit heeft in de wintermaanden meer te verduren, door de constante temperatuurverschillen binnen en buiten uw auto is de kans op een barst groten dan bij zomerse temperaturen. Wanneer u uw verwarming aan zet kan zelf het kleinste sterretje veranderen in een grote barst.

 

6. Verlichting
Verlichting is zoals van zelfsprekend een essentieel onderdeel van uw voertuig, zeker in de wintermaanden wanneer uw zicht beperkt kan worden door mist, regen of ander slecht weer.

7. Airco
Ook in de winter is een goed werkende airco belangrijk, deze zorgt er namelijk voor dat uw ruiten niet beslaan, deze word dan ook meegenomen in we Hublo cars wintercheck.

 

8. Koelsysteem
Om te voorkomen dat de motor van uw voertuig oververhit raakt, is het belangrijk dat het koelsysteem naar behoren werkt. Wij controleren het koelsysteem op lekkage en bekijken of alle vloeistoffen nog aan het juiste pijl zitten.

 

9. Verwarming
Niets is tijdens koude dagen zo lekker dan bij de kachel zitten, zo ook in uw auto. Tijdens de wintermaanden zal deze extra gebruikt worden dus ook controle van de verwarming is een essentieel punt van controle.

 

10. Accu
Om ervoor te zorgen dat de accu van uw auto ook klaar is voor de koude winterdagen word ook deze bij de Hublo cars wintercheck gecontroleerd. Wij meten de accu door om te kijken of de accu ook deze winter weer mee kan.

 

11. Uitlaatsysteem
Tijdens de wintercheck word ook uw uitlaat systeem gecontroleerd op eventuele roest of lekkage.

 

12. Motorolie
Motorolie is voor het behoud van uw auto elk seizoen belangrijk zo ook tijdens de winter.

 

13. Rubbers

Ook de rubbers welke onder uw voertuig zitten en niet meteen in het oog springen zijn van belang zodat u veilig op weg kunt met uw auto. Deze worden dan ook grondig gecheckt op slijtage of overige beschadigingen.